Meteen naar de inhoud

over mij

 

Ik ben van 1971, getrouwd en we hebben twee kinderen.

Van jongs af aan wilde ik psychiater worden, nadat me duidelijk was geworden dat het voeren van gesprekken is wat een psychiater doet. Het was voor mij ook steeds vanzelfsprekend om arts te worden.

Vanaf 1997 werkte ik met kinderen, jeugdigen en volwassenen binnen de GGZ en Algemeen Ziekenhuis. Aansluitend aan de opleiding tot psychiater rondde ik de vervolgopleiding tot kinder- en jeugdpsychiater af in 2006. Sinds 2012 werk ik volledig in mijn vrijgevestigde praktijk en begeleid ik uitsluitend nog volwassen cliënten / patiënten.

Ik ben coaching en mediation gaan geven, om ook bereikbaar te zijn voor mensen die niet in aanmerking komen voor GGZ en/of daar niet naar op zoek zijn.

In de loop van de jaren heb ik mensen begeleid van alle rangen en standen, en met alle soorten problemen. Het maakt uiteraard uit hoe je in elkaar steekt, hoe je omstandigheden zijn en wat je achtergrond is. Toch komt het zetten van stappen in de goede richting voor iedereen op hetzelfde neer.

Op het gebied van psychotherapie heb ik vooral affiniteit met richtingen als Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT); Acceptatie en Commitment Therapie (ACT); Emotionally Focused Therapy (EFT).

 

Big
Mijn BIG-nummer: 39047492801