LET OP:
Tijdelijk neem ik
geen nieuwe cliënten aan.

 

Aanmelden
Voor behandeling in de Specialistische GGZ kan je je aanmelden door mij een mail te sturen. Wil je daarbij aangeven wat maakt dat je je bij mij aanmeldt en wat je je voorstelt bij psychotherapie? Vervolgens kunnen we in een telefonisch contact bepalen of we inderdaad een eerste afspraak maken. Een niet onbelangrijk onderwerp in het telefonisch voorgesprek zijn de kosten en vergoeding van behandeling, zoals elders beschreven op deze website.

Voor aanmelden voor coaching of mediation volstaat een korte mail. Ook in dit geval kunnen we vervolgens in een telefonisch contact bepalen of we inderdaad een eerste afspraak maken.

Nota Bene: Ik bied alleen coaching aan wanneer er geen onderliggende vraag is om behandeling in de Specialistische GGZ èn wanneer het voor beide partijen duidelijk is dat daar ook geen dringende indicatie voor is. Zie deze pagina voor meer uitleg over overeenkomsten en verschillen tussen coaching en psychotherapie (GGZ)

 

Praktijk
Mijn praktijk is gevestigd op de Kampweg 10a, 3941 HH, te Doorn (Utrechtse Heuvelrug).
Op dit adres zijn ook enkele andere privé-praktijken gevestigd.
Zie ook de website van Psychiaters & Co

 

Email
Mijn mailadres: contact[at]stefankapitany.nl

Mailcontact binnen een omgeving die voldoet aan alle veiligheidseisen is mogelijk door je mailadres hieronder in te vullen. Je krijgt dan een inlogcode toegestuurd.

   

   

  Telefoon
  tel. 06-34020183 (alleen voor lopende behandelingen)

   

  Bereikbaarheid
  In verband met de zomervakantie is de praktijk gesloten vanaf 24 juli 2021 tot 09 augustus 2021. 

  Wanneer ik onder kantooruren niet bereikbaar ben i.v.m. vakantie, is er steeds een waarnemer bereikbaar. Ik werk hiervoor samen met een groep hulpverleners. Zie de website van Psychiaters & Co en de link naar dit rooster voor de waarneming. 

  Mocht contact buiten kantooruren niet direct tot stand komen, dan is het altijd mogelijk hulp te zoeken bij de huisartsenpost. Hier is men in de gelegenheid een medewerker van de crisisdienst te consulteren, bijvoorbeeld een psychiater.