contact

 

Praktijk
Adres: kampweg 10a,3941 HH, Doorn (Utrechtse Heuvelrug)Hierboven zie je mijn spreekkamer. Deze bevindt zich in een gebouw waar ook enkele andere privé-praktijken gevestigd zijn. Zie ook www.psychiatersenco.nl.

 

 

Aanmelden
Ik neem tijdelijk geen nieuwe cliënten aan voor behandeling in het kader van de GGZ.

Daarentegen is het wel mogelijk je aan te melden voor coaching of mediation. Een traject kan dan op korte termijn starten.

 

Email
contact[at]stefankapitany.nl   — Let op:  [at]  i.p.v.  @  ter preventie van spam.
Het bovengenoemde mailadres is goed beveiligd, evenwel niet tot op het niveau van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Mailcontact binnen een omgeving die voldoet aan alle eisen van de AVG  is mogelijk door je mailadres hieronder in te vullen. Je ontvangt dan een inlogcode.

 

 

Telefoon
tel. 06-34020183

 

Bereikbaarheid
Wanneer ik onder kantooruren niet bereikbaar ben i.v.m. vakantie, is er steeds een waarnemer bereikbaar. Ik werk hiervoor samen met een groep hulpverleners. Zie de website van Psychiaters & Co

Mocht contact buiten kantooruren niet direct tot stand komen, dan is het altijd mogelijk hulp te zoeken bij de huisartsenpost. Hier is men in de gelegenheid een medewerker van de crisisdienst te consulteren, bijvoorbeeld een psychiater.