Deze pagina is bijgewerkt november 2020

 

Aanmelden en wachttijd:
Let op: Tijdelijk neem ik geen nieuwe cliënten aan voor behandeling in de Specialistische GGZ en ik heb geen wachtlijst.

Voor behandeling in de Specialistische GGZ (of vragen daarover) volstaat het om mij een mailtje te sturen. Wel vraag ik je bij aanmelding aan te geven wat je je voorstelt bij psychotherapie en wat maakt dat je je aanmeldt bij mij. Vervolgens kunnen we in een telefonisch contact bepalen of we inderdaad een eerste afspraak maken. De wachttijd voor start van de behandeling na aanmelding is op dit moment ongeveer 2 maanden.

Ik heb wel nog enige plaatsen open voor coaching of mediation en kan deze op korte termijn starten. 

Nota Bene: Ik bied alleen coaching aan wanneer er geen onderliggende vraag is om behandeling in de Specialistische GGZ èn wanneer het voor beide partijen duidelijk is dat daar ook geen dringende indicatie voor is. Zie deze pagina voor meer uitleg over het onderscheid tussen coaching en psychotherapie (GGZ)

 

Praktijk
Mijn praktijk is gevestigd op de Kampweg 10a, 3941 HH, te Doorn (Utrechtse Heuvelrug).
Op dit adres zijn ook enkele andere 
privé-praktijken gevestigd.
Zie ook de website van Psychiaters & Co

 

Email
Mijn mailadres: contact[at]stefankapitany.nl

Mailcontact binnen een omgeving die voldoet aan alle veiligheidseisen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is mogelijk door je mailadres hieronder in te vullen. Je krijgt dan een inlogcode toegestuurd.

   

   

  Telefoon
  tel. 06-34020183 (alleen voor lopende behandelingen)

   

  Bereikbaarheid
  Wanneer ik onder kantooruren niet bereikbaar ben i.v.m. vakantie, is er steeds een waarnemer bereikbaar. Ik werk hiervoor samen met een groep hulpverleners. Zie de website van Psychiaters & Co en 
  de link naar dit rooster voor de waarneming. 

  Mocht contact buiten kantooruren niet direct tot stand komen, dan is het altijd mogelijk hulp te zoeken bij de huisartsenpost. Hier is men in de gelegenheid een medewerker van de crisisdienst te consulteren, bijvoorbeeld een psychiater.